Home » Echipamente » Filtre apa casnice » Filtre pentru duș

Filtre pentru duș

vanzari@apa.ro

021.320.6500

Cere oferta

Eliminarea clorului din apa pentru dus, este la fel de importanta ca eliminarea clorului din apa potabila.

La un dus de 10 minute prin aburii inhalati si prin porii pielii acumulam in corp clor cat se acumuleaza daca am bea apa clorinata timp de o saptamana. Clorul liber este utilizat in tratarea apei potabile cu scopul de a distruge microorganismele. Acesta este extrem de toxic si odata ajuns in corp el continua actiunea distructiva si asupra celulelor cu care intra in contact. In combinatie cu materia organica formeaza trihalometani unanim recunoscuti ca fiind cancerigeni.(ex: cloroform)

Model filtru Debit
maxim
(litri/min)
Presiune
maxima
(bar)
SHO crom 10 6
SHO alb 10 6

Un fapt mai putin cunoscut, este efectul nociv al clorului acumulat in organism datorita utilizarii apei clorinate la dus. Ultimele cercetari efectuate in laboratoare specializate din SUA, au evidentiat faptul ca prin piele si prin inhalarea aburului, la un singur dus, organismul uman absoarbe o cantitate de clor aproximativ egala cu cea existenta in apa de baut consumata timp de sapte zile, fiind in acelasi timp mult mai greu de eliminat.

Clorul acumulat in organism, in acest mod, influenteza negativ starea generala de sanatate pe termen mediu si lung, ataca pielea (usuca tenul, favorizeaza iritatile si aparitia eczemelor, poate produce alergii si formarea prematura a ridurilor  etc), afecteaza radacina parului, irita ochii etc.

Model cartus Debit
maxim
(litri/min)
Presiune
maxima
(bar)
Cartus SHO crom 10 6
Cartus SHO alb 10 6

 

Produsul nostru este fabricat in SUA si utilizeaza un mediu de filtrare patentat care are capacitatea de a reduce clorul liber din apa cu peste 95%, este bacteriostatic si reduce contaminanti cum ar fi: Turbiditate, Trihalometani, Cloroform, Pesticide, Ierbicide, Plumb, Fier, Hidrogen Sulfurat, Mercur, Arsenic, Cadmiu, Crom, Magnezium, Ciuperci, Mucegaiuri, etc.

Mediul de filtrare retine contaminantii, datorita reactiei chimice de reducere-oxidare ce se produce in momentul contactului dintre materialul filtrant si apa. Pentru ca aceasta reactie sa se desfasoare in conditii optime este necesar ca debitul de apa ce trece prin filtru sa nu depaseasca 10 L /min.

RESTRICTII IN FUNCTIONARE
1 Filtrul Declorinator pentru dus este destinat utilizarii in retelele municipale de apa potabila
2 Nu amplasati filtrul in locuri unde temperatura poate sa scada sub 4ºC.
3 Nu utilizati apa cu temperatura mai mare de 43ºC.
4 Presiunea apei nu trebuie sa depaseasca 6 bar.
5 Filtrul Declorinator pentru dus nu poate fi utilizat pentru obtinerea apei potabile.

 

Tratarea apei – Filtre apa


Filtre apa Informatii si comenzi:

Email: vanzari@apa.ro
Tel: (021) 320.6500

Formular contact