Home » Echipamente » Medii de filtrare

Medii de filtrare

Medii de filtrare pentru sistemele de tratare a apei.

Rasina cationica

Rasina cationica

Rasina cationica

Caracteristici tipice - Fizice si Chimice Structura Polystyren cu 7% DiVinilBenzen Grup Functional R-(SO3)-M+ Forma ionica, (asa cum se livreaza) Sodium (Na+) Forma fizica si prezentare Bile sferice transparente Sfericitate 95% min.

Carbon granular activat (GAC)

Carbon granular activat (GAC)

Carbon granular activat (GAC)

Carbunele granular activat este folosit la eliminarea gustului, mirosului, si a substantelor organice dizolvate prezente in sursele de apa municipale si industriale. Fabricat din carbune bitumios atent selectionat, de densitate ridicata, rezistent la transport si la alte operatii mecanice. Proces..

Birm

Birm

BIRM

MEDIUL DE FILTRARE BIRM Filtrarea apei cu BIRM este o metoda eficienta si economica pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Poate fi folosit si pentru tratarea apei aflate sub presiune. Birmul actioneaza ca un catalizator insolubil, care mareste reactia dintre oxigenul dizolvat si f..

Macrolite

Macrolite

Macrolite

MEDIUL DE FILTRARE MACROLITE "Solutia tratarii apei cu cele mai mici costuri - mediul de filtrare care nu se schimba NICIODATA" Asigura filtrarea la 5 microni in proportie de 99% si in prop. de 90 - 95% a fierului (Fe 3+) Eficienta - 96 -98% capacitatea de eliminare a sedimentelor fata de 90% p..

Filter AG

Filter AG

Filter AG

FilterAg® este un dioxid de siliciu insolubil in apa care poate fi utilizat sub forma de mediu de filtrare cu o eficienta ridicata de reducere a suspensiilor solide. FilterAg® are multe avantaje față de alte medii de filtrare granulare folosite pentru reducerea solidelor aflate in s..

Pyrolox, Pirolusit

Pyrolox, Pirolusit

Pyrolox, Pirolusit

MEDIUL DE FILTRARE PYROLOX Este un minereu natural, format din dioxid de mangan, care a fost folosit in tratarea apei de mai mult de 75 ani. Pyroloxul este un mediu filtrant granular si este folosit pentru eliminarea fierului, manganului si a hidrogenului sulfurat. Functioneaza ca un catalizator, d..

Tratarea apei – Filtre apa


Filtre apa Informatii si comenzi:

Email: vanzari@apa.ro
Tel: (021) 320.6500

Formular contact