Home » Echipamente » Filtrare apa

Filtrare apa

Aceste statii de filtrare pot fi utilizate pentru declorinarea apei, eliminarea substantelor organice, filtrarea suspensiilor solide, turbiditate, gust, miros, culoare, filtrare metale oxidate, reglare pH si remineralizare apa, etc.

In functie de problemele existente in apa si de tipul aplicatiei se alege modelul si mediul de filtrare potrivit.

Aceste statii de filtrare a apei sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei si este deja pregatit pentru lucrul în sistem duplex.

Filtre apa simplex

Filtre apa simplex

Filtre apa simplex

Statii de filtrare simplex cu debite cuprinse intre 1,9 m3/h si 48 m3/h. Debitul de lucru este influentat atat de modelul filtrului cat si de tipul mediului de filtrare utilizat. Aceste statii de filtrare a apei sunt comandate de catre Valve Electronice cu microprocesor...

Filtre apa duplex

Filtre apa duplex

Filtre apa duplex

Ambele coloane sunt in lucru - autocuratarea se face in serie cate o cloana Aceste statii de deferizare sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Filtre apa duplex neelectrice

Filtre apa duplex neelectrice

Filtre apa duplex neelectrice

Statiile de filtrare ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial. De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu med..

Filtre apa multiplex

Filtre apa multiplex

Filtre apa multiplex

Autocuratarea se face pe rand cate unul dupa volumul de apa filtrata. Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati.

Tratarea apei – Filtre apa


Filtre apa Informatii si comenzi:

Email: vanzari@apa.ro
Tel: (021) 320.6500

Formular contact