Home » Echipamente » Filtre apa casnice

Filtre apa casnice

SINGURUL element, din cele 3 vitale(apa, aer, alimente), asupra caruia putem actiona cu usurinta si cu costuri reduse este APA. Apa ajuta la eliminarea toxinelor acumulate din aer si din alimente si astfel isi aduce o contributie esentiala la imbunatatirea starii noastre de sanatate. Fara teama ca gresim, consideram ca apa este elementul esential si primordial al vietii.

Filtru apa CeraMaxTM CT

Filtru apa CeraMaxTM CT

Filtru apa CeraMaxTM CT

Filtrul apa model CeraMaxTM CT este un filtru cu cartus ceramic antibacterian, lavabil, schimbabil. Are o capacitate de decontaminare de 9500 litri apa / cartus. Cartusul este compus dintr-un miez de carbune activat si un invelis exterior din ceramica poroasa. Dimensiunile porilor impiedica trecerea sedimentelor si a bacteriilor. acestea ramanand pe suprafata exterioara a cartusului. Dupa o anumita cantitate de apa filtrul isi micsoreaza debitul si se murdareste, astfel stim ca trebuie curatat.

Osmoza Inversa – Model RO75CE

Osmoza Inversa – Model RO75CE

Osmoza Inversa - Model RO75CE

Statia de filtrare a apei prin osmoza inversa va ofera apa curata, proaspata, cu un gust mai bun si mult mai sanatoasa decat apa imbuteliata. Este excelenta in eliminarea si reducerea de pana la 96-98% a tuturor contaminantilor, impuritatilor, metalelor, bacteriilor si virusurilor precum si a altor ..

Filtre Osmoza Inversa

Filtre Osmoza Inversa

Filtre Osmoza Inversa

Statia de filtrare a apei prin Osmoza Inversa este o "masina de apa plata", si o "masina de economisit bani". Va ofera apa curata, proaspata, cu un gust mai bun si mult mai sanatoasa decat apa imbuteliata. Este excelenta in eliminarea si reducerea de pana la 96-98% a tuturor contaminantilor, im..

Filtru apa CT CB/PPGAC

Filtru apa CT CB/PPGAC

Filtru apa CT CB/PPGAC

Filtrul pentru apa model CT este disponibil in 2 variante diferite. Varianta CT-CB - are in componenta un cartus tip carbon block iar varianta CT-PPGAC - are in componenta un cartus cu polipropilena si carbon granular activat.

Filtre pentru duș

Filtre pentru duș

Filtre pentru duș

Eliminarea clorului din apa pentru dus, este la fel de importanta ca eliminarea clorului din apa potabila. La un dus de 10 minute prin aburii inhalati si prin porii pielii acumulam in corp clor cat se acumuleaza daca am bea apa clorinata timp de o saptamana. Clorul liber este utilizat in trata..

Filtre sedimente

Filtre sedimente

Filtre sedimente

Filtre pentru eliminarea sedimentelor cu cartuse filtrante din polipropilena expandata sau cu cartuse cu sita filtranta din inox. Finete de filtrare de 90 microni in cazul cartuselor cu sita filtranta din inox, si 1-5 microni in cazul cartuselor din polipropilena expandata. Pentru mai multe m..

Tratarea apei – Filtre apa


Filtre apa Informatii si comenzi:

Email: vanzari@apa.ro
Tel: (021) 320.6500

Formular contact