Home » Echipamente » Deferizare

Deferizare

Aceste statii de deferizare a apei sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei si este deja pregatit pentru lucrul în sistem duplex.

Deferizare simplex

Deferizare simplex

Deferizare simplex

Aceste statii de deferizare simplex sunt comandate de catre Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital, fabricate în SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului ...

Deferizare duplex

Deferizare duplex

Deferizare duplex

Ambele coloane sunt in lucru - autocuratarea se face in serie cate o cloana Aceste statii de deferizare sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Deferizare duplex neelectrice

Deferizare duplex neelectrice

Deferizare duplex neelectrice

Statiile de filtrare ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial. De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu med..

Deferizare multiplex

Deferizare multiplex

Deferizare multiplex

Autocuratarea se face pe rand cate unul dupa volumul de apa filtrata. In functie de aplicatie se alege: Birm, Pyrolox, Macrolite - deferizare Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati.

Tratarea apei – Filtre apa


Filtre apa Informatii si comenzi:

Email: vanzari@apa.ro
Tel: (021) 320.6500

Formular contact