Filtre apa
ȘTIM, PUTEM și VREM să vă ajutăm !
H2O International ShowroomSediul H2O International

Ultraviolete

Partea spectrului electromagnetic avand lungimi de unda intre 100 si 400 nm, este definita ca zona a radiatiilor ultra-violete. Subzona UV-C a zonei de radiatie in ultra violet, este caracterizata de lungimi de unda intre 100 si 280 nm. Radiatia UV-C cu lungime de unda 254 nm, este unanim recunoscuta ca zona cu putere germicidala. ADN-ul este o macromolecula prezenta in toate organismele vii, care contine toate informatiile necesare pentru viata si reproducere. Alterarea indusa de catre radiatia UV-C, impiedica functionarea normala si ciclul de reproducere.

  • Sterilizatoare cu Ultraviolete pentru uz casnic sau comercial
    Sterilizatoare UV - Casnice, Comerciale

    DESCARCA PROSPECT PDF Sterilizatoarele cu lampi UV (ultraviolete) sunt special construite pentru a elimina din apa bacterii, virusuri, alge, protozoare, mucegaiuri etc. Dezinfectia, sterilizarea apei se face in mod natural prin iradiere cu raze ultra-violete cu o lungime de und..

  • Sterilizatoare cu Ultra Violete pentru aplicatii Industriale, Municipale
    Sterilizatoare UV - Industriale

    Sterilizatoarele cu lampi UV (ultraviolete) sunt special construite pentru a elimina din apa bacterii, virusuri, alge, protozoare, mucegaiuri etc. Dezinfectia, sterilizarea apei se face in mod natural prin iradiere cu raze ultra-violete cu o lungime de unda de 254nm, fara chimicale s..

^ Inapoi sus