Filtre apa
ȘTIM, PUTEM și VREM să vă ajutăm !
H2O International ShowroomSediul H2O International

Filtrare apa

Aceste statii de filtrare pot fi utilizate pentru declorinarea apei, eliminarea substantelor organice, filtrarea suspensiilor solide, turbiditate, gust, miros, culoare, filtrare metale oxidate, reglare pH si remineralizare apa, etc.

In functie de problemele existente in apa si de tipul aplicatiei se alege modelul si mediul de filtrare potrivit.

Aceste statii de filtrare a apei sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei si este deja pregatit pentru lucrul în sistem duplex.

 • Statii de filtrare a apei simplex | H2O International
  Filtre apa simplex

  Statii de filtrare simplex cu debite cuprinse intre 1,9 m3/h si 48 m3/h. Debitul de lucru este influentat atat de modelul filtrului cat si de tipul mediului de filtrare utilizat. Aceste statii de filtrare a apei sunt comandate de catre Valve Electronice cu microprocesor, cu afi..

 • Statii de filtrare duplex | H2O International
  Filtre apa duplex

  Ambele coloane sunt in lucru - autocuratarea se face in serie cate o cloana Aceste statii de deferizare sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Microproces..

 • Statii de filtrare duplex neelectrice - H2O International
  Filtre apa duplex neelectrice

  Statiile de filtrare ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.  De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu med..

 • Statii de filtrare multiplex - H2O International
  Filtre apa multiplex

  Autocuratarea se face pe rand cate unul dupa volumul de apa filtrata.   Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati. Medii de filtrare Mediu defiltrareDescriere CARBON (GAC) Carbunele granular activat este folosit la eliminarea gustului, mirosului, si a substantelo..

^ Inapoi sus