Filtre apa
ȘTIM, PUTEM și VREM să vă ajutăm !
H2O International ShowroomSediul H2O International

Denitrificare

Prin denitrificare (eliminarea nitratilor / azotatilor ) se intelege procesul de schimb ionic prin care nitratii (azotatii) sunt inlocuiti cu cloruri.

Pentru DENITRIFICARE echipamentele sunt similare cu cele pentru DEDURIZARE, singura diferenta fiind tipul rasinii utilizate. In cazul denitrificarii este utilizata o rasina anionica specializata in extragerea nitratilor (azotatilor) din apa.

Aceste denitrificatoare (statii de denitrificare) sunt comandate de catre valve electronice cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial, avand multiple posibilitati de programare, cu pana la 9 faze distincte in procesul de regenerare.

Pozitionarea optica, cu fotocelula a pistonului elimina dezavantajele tuturor celorlate valve care isi pozitioneaza pistonul cu ajutorul unor came mecanice, care se uzeaza in timp.

 • Denitrificatoare Simplex Cabinet - Denitrificator apa compact, statii de denitrificare tip cabinet
  Denitrificatoare Simplex Cabinet

  Pentru DENITRIFICARE echipamentele sunt similare cu cele pentru DEDURIZARE, singura diferenta fiind tipul rasinii utilizate. In cazul denitrificarii este utilizata o rasina anionica specializata in eliminarea nitratilor (azotatilor) din apa. Desi valvele de comanda pot furniza peste 6 m3/..

 • Denitrificatoare Simplex Dublu Corp
  Denitrificatoare Simplex Dublu Corp

  Valva permite programarea unor regenerari complexe cu mai multe faze (maxim 9)  Programarea regenerarii se poate face dupa volumul de apa produs sau la un interval de 1-99 zile sau pe zilele saptamanii. Se poate programa de asemenea inca o faza de backwash suplimentara, rezervor saramura usca..

 • Denitrificatoare Duplex Alternant
  Denitrificatoare Duplex Alternant

  Aceste statii de denitrificare (denitrificatoare) sunt comandate de catre Valve Electronice, cu afisaj pe display LCD , fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si cele mai fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.  Microprocesorul monitorizeaza si c..

 • Denitrificatoare Duplex Neelectrice
  Denitrificatoare Duplex Neelectrice

  Statiile de denitrificare AUTOMATE NE-ELECTRICE sunt unice pe plan mondial si pot fi instalate in locuri unde alte echipamente nu pot functiona, functioneaza defectuos sau pot determina aparitia socurilor electrice. A fost eliminat astfel si riscul de neefectuare a regenerarii in cazul penelor de ..

 • Denitrificatoare Multiplex
  Denitrificatoare Multiplex

   In imagine puteti vedea o statie de denitrificare la 210 m3/h compusa din mai multe unitati in paralel.   Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati...

^ Inapoi sus