Filtre apa
ȘTIM, PUTEM și VREM să vă ajutăm !
H2O International ShowroomSediul H2O International

Demanganizare

Aceste statii de demanganizare a apei sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei si este deja pregatit pentru lucrul în sistem duplex.

 • Demanganizare simplex | H2O International
  Demanganizare simplex

  Aceste statii de demanganizare simplex sunt comandate de catre Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital, fabricate în SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonulu..

 • Demanganizare | H2O International
  Demanganizare duplex

  Ambele coloane sunt in lucru - autocuratarea se face in serie cate o cloana Aceste statii de demanganizare sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Micropro..

 • Demanganizare duplex neelectrice - H2O International
  Demanganizare duplex neelectrice

  Statiile de demanganizare ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.  De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane c..

 • Demanganizare multiplex - H2O International
  Demanganizare multiplex

  Autocuratarea se face pe rand cate unul dupa volumul de apa filtrata. In functie de aplicatie se alege: Birm, Pyrolox, Macrolite - demanganizare   Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati. Mediu defiltrareDescriere     BIRM Filtrarea apei cu BIR..

^ Inapoi sus