Filtre apa
ȘTIM, PUTEM și VREM să vă ajutăm !
H2O International ShowroomSediul H2O International

Deferizare

Aceste statii de deferizare a apei sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial.

Microprocesorul monitorizeaza si comanda toate functiile statiei si este deja pregatit pentru lucrul în sistem duplex.

 • Deferizare simplex | H2O International
  Deferizare simplex

  Aceste statii de deferizare simplex sunt comandate de catre Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital, fabricate în SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Pozitionarea optica cu fotocelula a pistonului e..

 • Deferizare duplex | H2O International
  Deferizare duplex

  Ambele coloane sunt in lucru - autocuratarea se face in serie cate o cloana Aceste statii de deferizare sunt comandate de Valve Electronice cu microprocesor, cu afisaj digital fabricate in SUA. Sunt cele mai moderne si fiabile valve de comanda existente pe plan mondial. Microproces..

 • Deferizare duplex neelectrice - H2O International
  Deferizare duplex neelectrice

  Statiile de filtrare ParaFlo sunt PRIMELE si SINGURELE statii de filtrare automate NEELECTRICE, existente pe plan mondial.  De asemenea sunt SINGURELE care se autocurata cu APA FILTRATA. Aceste statii de filtrare sunt compuse din doua coloane cu med..

 • Deferizare multiplex - H2O International
  Deferizare multiplex

  Autocuratarea se face pe rand cate unul dupa volumul de apa filtrata. In functie de aplicatie se alege: Birm, Pyrolox, Macrolite - deferizare   Pentru oferta si detalii va rugam sa ne contactati. Mediu defiltrareDescriere     BIRM Filtrarea apei cu BIRM e..

^ Inapoi sus